Patrick Rodrigus

Ik ben als arts afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen. Als radiotherapeut-oncoloog kwam ik in aanraking met een groot probleem voor oncologiepatienten: 'vermoeidheid na kanker'. Daar werd de basis gelegd voor een zoektocht via de osteopathie. Sinds 2005, afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy Gent, ben ik full time osteopaat met een eigen praktijk in Tilburg centrum.
De zoektocht naar de oorzaak van de chronische vermoeidheidsklachten heeft als voorlopig eindresultaat de 'Rodrigus methodiek' opgeleverd.
De uitgebreide informatie is te vinden in een publicatie van een boek: "Chronische Vermoeidheid te lijf! Osteopathie volgens de Rodrigus Methodiek".
Momenteel heb ik geen actieve praktijkvoering meer, maar ben ik bereid om een postgraduaat te organiseren voor osteopaten met interesse in de behandeling van patiënten met ME/CVS.

Gepubliceerde boeken:

Visceral osteopathy - the heart and the lungs( uitgeverij Boekscout)
Interessse ? Bestellen via boekscout: klik hier

Chronische vermoeidheid te lijf ! - osteopatie volgens de Rodrigus methodiek
Interesse ?  Bestellen via boekscout: klik hier

 


Differential diagnosis in osteopathic medicine (uitgeverij Boekscout)
Interesse ? Bestellen via boekscout : Klik hier

Rodrigus Osteopathie stress

Stress, het endocrien systeem en osteopathie
Interesse ? Bestellen kan via webwinkel boekscout. Klik hier

Lees het boek ‘Chronische Vermoeidheid te lijf!’

Lees het boek ‘Chronische Vermoeidheid te lijf!’

Het boek ‘Chronische Vermoeidheid te lijf! Osteopathie volgens de Rodrigus Methodiek’ is het begin van de weg naar verbetering van de kwaliteit van leven voor een patiënt met ME/CVS. Een patiënt met deze chronische ziekte verdient aandacht en zorg op maat. Het kan en het moet anders!

Te bestellen via de webwinkel van uitgeverij Boekscout.