Het boek over de methodiek Rodrigus

Mijn boek “Chronische vermoeidheid te lijf! Osteopathie volgens de Rodrigus methodiek” is geen bijbel, maar wel een routekaart van de ‘Chronische Vermoeidheid’. Dit boek laat zien dat ME/CVS niet tussen de oren zit, en beschouwd mag worden als een chronische ziekte.  Hoofdstukken twee tot en met vijf beschrijven in medische taal dat verschillende factoren hebben geleid tot een overprikkeling van het zenuwsysteem en een overbelasting van het immuunsysteem, met als resultaat dat het hele lichaam met inbegrip van het brein in een staat energiefabrieken in alle lichaamscellen.
Hoofdstukken twee tot en met vijf beschrijven in medische taal dat verschillende factoren hebben geleid tot een overprikkeling van het zenuwsysteem en een overbelasting van het immuunsysteem, met als resultaat dat het hele lichaam met inbegrip van het brein in een staat van chronische ontsteking geraakt. Dit alles veroorzaakt het stilvallen van de energiefabrieken in alle lichaamscellen.
Er zijn duidelijk zichtbare lichamelijke afwijkingen die de diagnose van ME/CVS bevestigen; er is geen bloedtest nodig. Er zijn mogelijkheden om te komen tot
verbetering van klachten en een verbetering van de kwaliteit van leven. De behandeling, mogelijk multidisciplinair, moet individueel aangepast zijn aan de mogelijkheden van de patiënt, want er is verbetering mogelijk. Het vraagt wel inspanning, investering en tijd.
Het boek is te bestellen via uitgeverij Boekscout : www.boekscout.nl
of direct bestellen via deze link: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=11136 

Het boek mag je ook bestellen via een persoonlijk mailtje naar: artsosteopaatpro@gmail.com

Rodrigus methodiek

Publicatie: 05/10/2020Terug naar nieuwsoverzicht